ERZURUM / PALANDÖKEN - YUNUS EMRE İLKOKULU

YUNUS EMRE İLKOKULU

Adres
Müftü Solakzade Mah. Meşrutiyet Cad. No23 Yunus Emre İlkokulu Palandöken /Erzurum
Vizyon
Milli ve manevi değerlere bağlı, ülkesini seven bilime ve gelişmeye açık, hoşgörülü, çevresiyle uyumlu, ailesine bağlı ve büyüklerine saygılı, hayata ait temel becerilere sahip, bilgiyi davranışa dönüştürebilen bir nesil yetiştirmektir.
Misyon
Geçmiş ve geleceği birlikte ele alan bir yaklaşım içerisinde öğrencilerimizin her türlü ihtiyaçlarını karşılamak, eğitimin temel ilkelerine uygun, hayata dönük hedefleri gerçekleştirme yolunda samimi ve fedakâr bir şekilde takım çalışması yapmaktır.
Başarılar
Okulumuz İlimiz ve ilçemiz genelinde düzenlenen Bilgi ve kültür Yarışmalarına da katılmış olup çeşitli düzeylerde dereceler almıştır.
Kalorifer (Doğalgaz)
Ulaşım
Erzurum’un tüm semt ve mahallelerinden Yenişehir hattına çalışan minibüs veya özel halk otobüsleriyle okulumuza ulaşmak mümkündür.
MÜFTÜ SOLAKZADE MAHALLESİ MEŞRUTİYET CADDESİ NO:23 PALANDÖKEN ERZURUM
İl/İlçe Merkezinde
Sportif Etkinlikler
SATRANÇ , KURSU- ERZURUM YÖRESİ ERKEK VE KIZ HALK OYUNLARI , KURSU-KURAN-I KERİM KURSU